Gratis schilderij!Is dit schilderij iets voor jouw muur?? Ik ruim op!!In mijn schilderijenhok staat nu echt teveel .....
Dus ga ik iedere maand een schilderij wegdoen. Voor een goed verhaal of een leuke reden.


Dit is het schilderij "Lichtschip" (2004), 35x43 olieverf op paneel. Degene met het mooiste verhaal hierover -of de best omschreven reden- krijgt het van me cadeau!
Jouw tekst komt -in overleg met de winnaar- op mijn website. Stuur jouw verhaal over dit schilderij voor 30 april naar brigitte.povel@chello.nl
Elke maand biedt ik een nieuw schilderij aan en maak de winnaar van het vorige bekend,
***Hou mijn websites, Facebook of LinkedIn in de gaten, eind april komt er weer een kans.Dit is het schilderij "Schelp" (2004), 34x34 olieverf op paneel. Het heeft nog geen winnaar. Degene die alsnog met het mooiste verhaal hierover-of de best omschreven reden- krijgt het van me cadeau!
Jouw tekst komt -in overleg met de winnaar- op mijn website. Stuur jouw verhaal over dit schilderij naar brigitte.povel@chello.nlHieronder het schilderij "Hoog water" (2013): acrylverf, 65*90, achter glas. De winnaar krijgt het van me cadeau!
Stuur me een berichtje als je belangstelling hebt, hier of via facebook.
***Let op: Door een onverwachte aanbieding gaat het bekendmaken van de winnaar van dit schilderij nog tot eind april duren.
Dat betekent dat je nog wat langer de kans hebt om iets moois te schrijven over dit schilderij en hier kans op te maken.